Single Blog Title

This is a single blog caption

Regiosessies project Water en Evacuatie

Het project Water en Evacuatie organiseert in mei een aantal regiosessies. In de regiosessies wordt een stand van zaken gegeven over de deelprojecten (handreiking risicoanalyse en evacuatiestrategie, informatie-uitwisseling en vergroten zelf-/samenredzaamheid) van dit project. Wij horen graag de mening van professionals hierop en willen samen met hen de vervolgstappen in het project bepalen. Hiervoor kiezen we een interactieve werkvorm.

Dinsdag 10 mei 2016 Nationaal Oefencentrum Vught
Donderdag 12 mei 2016 Twente Safety Campus, Enschede
Dinsdag 24 mei 2016, KNMI, de Bilt
Donderdag 26 mei 2016 Dorpshuis het Trefpunt, Marken
Ook wordt op 19 mei een workshop gegeven tijdens de netwerkdag van de Veiligheidsregio Zeeland in het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk. Aanmelden voor deze netwerkdag kan via Veiligheidsregio Zeeland. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen. 

Programma
De regiosessies zijn van 10.00 tot ongeveer 16.00 uur. In de ochtend is er aandacht voor het project Water en Evacuatie en houdt een vertegenwoordiger van de locatie waar we die dag zijn een presentatie van hun voorbereiding op calamiteiten in relatie tot het thema water. Daarna volgen drie workshopsrondes. Deze workshops gaan dieper in op de deelprojecten van het project Water en Evacuatie en de andere twee projecten van de strategische agenda (straling en continuïteit van de samenleving). Ook is het mogelijk een workshop of rondleiding te volgen die door medewerkers van de locatie van de dag wordt vormgegeven.

Inschrijven
Inschrijven kan hier. Het volledige programma en adres van de locatie ontvang je bij de bevestiging.

Voor wie?
De regiosessies zijn interessant voor leidinggevenden en professionals (planvormers/inhoudelijk deskundigen, crisiscoördinatoren, informatiemanagers, communicatieadviseurs) werkzaam op het gebied van waterveiligheid bij (partners van) veiligheidsregio’s, waterschappen, rijksoverheid, Rijkswaterstaat, kenniscentra, omgevingsdiensten, gemeenten en provincies.

Vragen over de regiosessies of het project kunnen worden gesteld aan Josine Vos, josine.vos@brandweer.vrhm.nl.